Zašto su HDZ-ovi i koalicijski zastupnici koji su glasovali protiv Istanbulske, ustvari, kukavice?

Foto: pixabay.com
0

Milijan Brkić, Ante Babić, Stevo Culej, Ivan Ćelić, Marija Jelkovac, Antun Kliman, Miro Kovač, Tomislav Lipoščak, Davor Lončar, Franjo Lucić, Davor Ivo Stier, Ivan Šipić, Petar Škorić i Miroslav Tuđman, Kažimir Varda iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, HDS-ovci Branko Hrg i Goran Dodig te nezavisni Ivica Mišić  – imena su HDZ-ovih i njihovih koalicijskih saborskih zastupnika koji su glasovali protiv ratifikacije Istanbulske konvencije.

Zbog toga su za mnoge, usudim se napisati naivne, postali veliki „heroji“, „branitelji Crkve i Domovine“, „zaštitnici suverenosti“, „branik života“ i bla, bla, bla…

No, istina je sljedeća – oni su obične kukavice!

Sve dok održavaju vladu Andreja Plenkovića i njegov „program“ na životu!

Jer da nisu kukavice i oportunisti, glasovali bi za opoziv Plenkovićeve ministrice Martine Dalić i tako pokrenuli rušenje njegove vlade!

Lako ti je biti protiv nečega kada znaš da će to ionako proći kao što je to bio slučaj s ratifikacijom Istanbulske konvencije.

Budi faca i sruši vladu!

Riskiraj da ostaneš bez udobne saborske plaće i pripadajućih privilegija!

Tu se mjeri pravo „domoljublje“, „čovjekoljublje“ i „bogoljublje“ na koje se HDZ-ovci i njima bliski tako često vole pozivati.

Protivljenje nabrojenih zastupnika ratifikaciji Istanbulske, uopće nije odraz dosljednosti, savjesnosti, političke hrabrosti i bezuvjetne ljubavi prema interesima Hrvatske, nego lijepi marketinški trik koji će dobro doći kao maska kojom će se održavati slika HDZ-a kao „državotvorne stranke“ koja nas štiti od „komunističke pošasti“ i bla, bla, bla… sve one idiotarije kojima se HDZ-ovci razbacuju u predizbornim kampanjama dok obilaze naivne glasače ne bi li ih opet prevarili kao što to učine svaki put na izborima!

Zato gospodo/đe nabrojeni – NE VJERUJEM VAM!

Sve dok podržavate vladu Andreja Plenkovića!

Zvonko Franc,
glavni urednik

 

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.