EU kritizira Poljsku zbog zakona ‘Zaustavi pedofiliju’

Izvor: pixabay.com
0

Članovi Europskog parlamenta prekršili su suverenitet Poljske glasajući za osudu zakona koji razmatra ta nacija i koji bi kriminalizirao promicanje seksualne aktivnosti maloljetnicima u kontekstu obrazovanja.

Kritična rezolucija nadmoćno je prošla u Parlamentu, s 471 zastupnikom koji je glasao za, 128 protiv, a 57 njih je bilo suzdržano. Ljevičarski eurokrati tvrdili su da bi zakon učinkovito kriminalizirao seksualno obrazovanje maloljetnicima za koje tvrde da je “ljudsko pravo”, opisujući to kao “pristup zdravlju, uključujući seksualno i reproduktivno zdravlje.”

U stvarnosti, odjeljak na koji su reagirali glasio je na sljedeći način:

“Svatko tko promiče ili odobrava seksualni odnos ili drugu seksualnu aktivnost maloljetnika, u vezi s obavljanjem položaja, zanimanja ili obavljanja aktivnosti vezanih uz odgoj, obrazovanje, zdravstvenu zaštitu ili njegu maloljetnika ili radi u školskim prostorijama ili drugoj obrazovnoj instituciji ili instituciju za njegu djeteta, kaznit će se kaznom do 3 godine zatvora.”

Zakon se u Poljskoj također naziva “Zaustavite pedofiliju” i došao je kao popularni zahtjev koji su podnijeli sami građani, u skladu s poljskim ustavom, a potpisalo ga je 265.000 ljudi.

Poljski novinar je komentirao: “Zanimljivo je da ljevica u Bruxellesu želi intervenirati u zakonodavnom postupku temeljenom na volji građana. Uostalom, o čemu se tu radi? Projektu građana koji zabranjuje poticanje maloljetnika na seks!”

Očito je popularni zahtjev za zakonodavstvo nastao kao odgovor na skup standarda nametnutih Poljskoj počevši od 2013. godine koje su stvorili Svjetska zdravstvena organizacija i Njemački savezni centar za zdravstveno obrazovanje.

Prema LifeSiteNews:

“Očigledno je da Standardi također utvrđuju da bi djeca u dobi od 4-6 godina trebala znati kako izraziti vlastitu seksualnost i seksualne osjećaje kao i ‘uživati i radovati se’ masturbiranju. Djeca u dobi između 6-9 godina moraju naučiti o seksualnom pristanku i različitim metodama spolnog odnosa i kontracepcije. Djeca između 9-12 godina trebaju naučiti kako koristiti kondome, naučiti o svojim prvim seksualnim iskustvima i dobiti informacije o orgazmima. Djeca između 12 i 15 godina trebala bi biti sposobna komunicirati o svojim vlastitim, kao i partnerovim željama ‘kako bi imali siguran i ugodan seks’.”

“Prema Standardima, na svakom koraku razvoja također postoji intenzivno upoznavanje djece s homoseksualnošću.”

Iako je EU obećala da će poštivati poljski suverenitet nakon pridruživanja te nacije, jasno je u retrospektivi da tiranska, globalistička institucija nikad nije imala namjere dozvoliti da konzervativna, kršćanska zemlja ostane nekolonizirana od svog sotonističkog, ljevičarskog svjetonazora. Umjesto toga, čini se da je odlučna nametnuti seksualizaciju djece i prihvaćanje sve izopačenijeg ponašanja svakoj europskoj naciji.

Iako trenutačna poljska vlada, koju predvodi stranka Prava i pravde (PiS), ima prošlost što se tiče borbe protiv despotizma Bruxellesa, ona je također pokazala znakove izdaje svojih glasača u nekim desnim pitanjima. Prošle godine, ona je zaustavila pro-life zakon koji je podržala Katolička crkva i koji je potpisalo više od 830.000 ljudi, a koji bi zabranio pobačaje na temelju bolesti ili invaliditeta djeteta. Ako vlada ponovno ne uspije, Poljaci moraju odabrati bolje predstavnike koji će se boriti za njihovu naciju i narod.

 

Izvor: konzerva.hr

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.