HVALA! Samohranom ocu Buci nisu oduzeta djeca!

Humanitarna akcija

0

U mjesecu veljači obavijestili smo vas i pozvali na humanitarnu akciju pomoći samohranom ocu Buci koji je živio u teškim uvjetima zbog kojih mu je prijetila opasnost da mu državne institucije oduzmu djecu:

Buco – samohrani otac četvero djece treba našu pomoć!

Pogledajte članak i fotografije stana u kojem je živio!

Vjerujem, zahvaljujući i našem pozivu i darovima vas čitatelja, započela je akcija i radovi na uređenju stana. O tome smo Vas također izvijestili u članku pod naslovom:

Započeli radovi u stanu samohranog oca Buce. Akcija traje i dalje!

Pogledajte članak i fotografije radova!

Danas sam primio poruku naše suradnice Barbare Brezac Benigar da je POSAO DOVRŠEN!!!

“Jučer smo moja braća, dva prijatelja i ja prenijeli veći dio namještaja. Za danas su ostali još kreveti na kat i kauč. Donesene su im i manje stvari – posteljina, ručnici, posuđe, satovi, ogledala, lusteri, plafonjere… manji kućanski aparati…

U stanu još ima detalja za napravit i negdje nisu do kraja zidovi obojani. No, suho je, čišće, toplije, bez ikakvih rizika, sa svim vratima i bez propuha. Buco će dalje pomalo sam rješavati tempom koji može ono što ostaje.

Sve što je još falilo, od perilice rublja, do manje važnih detalja poput štrika za veš, riješila sam novcem od prikupljenih donacija.  Socijalna služba je došla na uviđaj. Odlučili su pustiti djecu u obitelji.

HVALA SVIMA koji ste sudjelovali novčanim uplatama, doniranjem namještaja i drugog, a posebice onima koji su mi pomogli čistit kad su faze bile najteže…

Danas, na nedjelju Božanskog milosrđa, je zahvaljujući ljudima koji su znali prenijeti milosrđe, jedna obitelj vratila svoj mir. ‘Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste!’ (Mt 25, 45)”.

Evo kako izgleda Bucin stan nakon obnove. Fotografirano prije završnog čišćenja i namještanja namještaja:

HVALA Barbara tebi, tvojoj sestri Mariseli, jer bez Vas koje ste pokrenule akciju možda svega ovoga ne bi bilo! Možda bi jedan otac bio nasilno odvojen od svoje djece, a djeca od svog oca…

Hvala što činite DOBRO!

Hvala što ste DOBRE i tako plemenite osobe!

HVALA vama poštovani čitatelji našeg portala, a posebno onima koji ste se uključili u akciju pomoći Buci svojim darovima! Hvala na povjerenju!

Zvonko Franc,
glavni urednik

Ostavi odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.